miercuri, 13 august 2008

Cu francezii in vacanta: finu de la Paris

Nu eu trebuia sa scriu despre asta, dar o iert pe fina ca e si ea mai mica si doar o fina am. Visam initial la o vacanta in Grecia, dar cum socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ, am ajuns sa ne petrecem un sfert din concediu, care a fost foarte scurt, la Bucuresti iar celelate trei la mare la Mamaia. Tragand linie acum si avand in vedere ca eram mai obosite dupa concediu decat inainte, pot spune ca ne-am distrat si ne-am simtit bine. Am avut oaspeti de seama de pe alte meleaguri, oaspeti care speram sa se fi simtit la fel de bine ca noi, poate si mai bine. Avand in vedere ca ne multumesc si acum pentru primirea de care au avut parte, cred ca asa si e. Sper sa nu fie la mijloc doar politetea lor exagerata, ai parte de cate un merci la tot pasul chiar si atunci cand nu ai facut nimic.
Asadar oaspetii au fost francezi, iar unul din ei este finul de la Paris. Si asta nu de ieri de azi. Exista si nasul de la Paris, ca altfel nu se putea numai ca el nu a fost celalalt, din pacate. Si acum sunt trista din cauza asta. Dar lasa ca plecam noi fina si la Paris, o sa o facem si p-asta.
Activitatile din concediu au fost foarte solicitante: plaja, restaurante, terase, cluburi. Si acum ne mai gandim la melodiile dragute pe care le-am ascultat la plaja, trebuie sa le multumim pentru asta barmanilor specialisti in prepararea de caipiroska si la ora 10 dimineata (nu pentru noi :)). Aaaaa, am un sfat pentru toata lumea: sa nu stati sub umbrela la plaja cu gandul ca nu o sa va bronzati! Am testat-o eu pe pielea mea care dupa patru ore de stat sub umbrela era rosie rosie rosie. Si inca unul: sa nu ii puneti pe francezi sa guste creier pane sau ficatei de pasare decat daca nu ii suportati.
Despre finul o las pe fina sa scrie ca o sa scriu si eu despre nasul cand ne vom intoarce de la Paris. O sa mai revin cu noi amanunte din vacanta dar acum nu mai am timp. Deci, cu francezii in vacanta va urma.......(fara finu de la Paris, asta intra in atributiile tale fina asa ca sa-ti smulgi putine minute din timpul pe care o sa ti-l petreci pe mess in viitorul apropiat)
Nasa

Niciun comentariu: